Cart Icon0

No products in the cart

Cart Icon0

No products in the cart

VERZENDING EN RETOUREN

VERZENDING

FG Fabrics streeft er naar uw zending binnen 3 tot 5 dagen te leveren nadat het bedrag op de verkoopfactuur volledig door de koper aan FG Fabrics is voldaan, tenzij vooraf uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Betaling van de (online bestelde) producten geschiedt via: vooruitbetaling op onze bankrekening, online betaling via de gebruikelijke methoden/mogelijkheden in het land van waaruit de betaling wordt gedaan aan FG Fabrics, of via creditcard. 
Bijkomende bankkosten voor buitenlandse betalingstransacties en creditcard kosten zijn voor rekening van de koper. FG Fabrics streeft er naar om een bestelling waarvan de betaling is voldaan zo spoedig mogelijk te verzenden naar het door de koper opgegeven adres. Indien een bestelling niet binnen 3 dagen na ontvangst van betaling is verzonden, zal FG Fabrics de koper hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.

Omdat alle FG Fabrics producten met leftover stoffen worden ontwikkeld, kan het voorkomen dat producten snel uitverkocht en niet meer leverbaar zijn. Mochten de hoeveelheden voorraad om welke reden dan ook niet correct zijn bijgewerkt en een door u besteld product blijkt niet meer op voorraad te zijn, dan zal FG Fabrics u zo snel mogelijk daarvan op de hoogte brengen. Levering van bestelde producten in gedeelten heeft niet de voorkeur van FG Fabrics, maar kan door FG Fabrics worden toegestaan na uitdrukkelijk voorafgaand overleg hierover en bij wijze van uitzondering.

VERZENDKOSTEN

Levering van een bestelling vindt plaats af fabriek (of voorraad depot).
De verzendkosten (inclusief verpakkingskosten) zijn voor zowel verzending binnen NL als naar het buitenland afhankelijk van afmeting & gewicht van het pakket.
Op de betaalpagina van uw zending zullen betreffende kosten inzichtelijk worden.

Mocht u de bestelling in Aarle-Rixtel willen ophalen en verzendkosten willen besparen, kunt u dat bij plaatsing op het bestelformulier aangeven, adresgegevens worden vervolgens toegestuurd.

RETOURENBELEID

Mocht u een defect/beschadigd artikel hebben ontvangen, stuurt u dan direct een email naar [email protected] inclusief een foto/foto’s van uw beschadigde artikel(en). Wij zullen ofwel de beschadigde goederen vervangen (indien mogelijk en beschikbaar) en natuurlijk zijn de verzendkosten dan voor ons. Óf we betalen het/de item(s) terug.

Als u niet tevreden bent met het/de ontvangen item(s) en deze wenst te retourneren, moet het/de item(s) in perfecte staat zijn. U dient dit binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel aan ons door te geven. Voor het retourneren ontvang je ons adres per email en dien je deze binnen 5 dagen naar genoemd adres terug te sturen. U bent in dat geval verantwoordelijk voor alle retour verzendkosten. We sturen je een email om te bevestigen dat je retour goed is ontvangen en dat de terugbetaling zal worden verwerkt. Om in aanmerking te komen voor restitutie, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, inclusief eventuele labels en etiketten. De makkelijkste en meest duurzame manier is om onze originele verpakking opnieuw te gebruiken indien mogelijk. 

TERUGBETALINGEN

(indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een email om u te informeren dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Als uw retour is goedgekeurd wordt deze verwerkt en wordt er binnen 4 dagen na ontvangst van het artikel automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast. Er zijn bepaalde situaties (bijvoorbeeld bij beschadiging door slechte retourverpakking) waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend.

Hartelijk dank voor uw aankopen bij FG Fabrics.